Vistas de página en total

martes, 2 de septiembre de 2014

Setembre i retorn...

Us semblarà extrany, però a mi sempre m'han agradat els setembres. Recordo els dies abans de la tornada a a l'escola, quan amuntegàvem els llibres damunt la taula del menjador per forrar-los. Cadascún semblava tenir mil secrets amagats, i la olor a pàgines noves em causava una emoció difícil d'explicar.

També és veritat que aquell encís durava poc més d'una setmana, perquè haig de reconèixer la meva adicció a perdre'm les lliçons mirant per la finestra, cosa que em va costar més d'una esbroncada, fent que aquella il.lusió inicial es perdés en alguna d'aquelles interminables i avorrides explicacions magistrals de història, matemàtiques o altres assignatures. 

També m'encantava posar-me de nou les jaquetes, samarretes de màniga llarga... Us deixo aquí una de les meves nines preparada ja per el final de l'estiu, amb vestidet i jaqueteta de llana fets amb ganxet per si el temps dona un giravolt inesperat qualsevol d'aquests dies... Aquí la teniu!

Os parecerá extraño, pero a mí siempre me han gustado los septiembres. Recuerdo los días antes de la vuelta a en la escuela, cuando amontonábamos los libros nuevos sobre la mesa del comedor, para forrarlos. Cada uno parecía tener mil secretos escondidos, y el olor a páginas nuevas me causaba una emoción difícil de explicar. 

También es verdad que aquel hechizo duraba poco más de una semana, porque tengo que reconocer mi adicción a perderme las lecciones mirando por la ventana, lo que me costó más de una regañina, haciendo finalmente que esa ilusión inicial se perdiera en alguna de aquellas interminables y aburridas explicaciones magistrales de historia, matemáticas u otras asignaturas. 

También me encantaba ponerme de nuevo las chaquetas, camisetas de manga larga ... Os dejo aquí una de mis muñecas preparada ya para el final del verano, con vestidito y chaquetilla de lana hechos con ganchillo, por si el tiempo da un giro inesperado cualquiera de estos días ... Aquí la tenéis!



No hay comentarios:

Publicar un comentario